Huddinge och Botkyrka beroendemottagningar slås ihop

Öppenvårdsmottagningarna i Huddinge och Botkyrka ska slås ihop till en mottagning. Och i samband med detta byter mottagningarna även namn till: Huddinge-Botkyrka beroendemottagning. Vi finns på Ambulansgatan 2 C vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Huddinge-Botkyrka beroendemottagning är en av våra många öppenvårdsmottagning som finns runtom i länet. Mottagningen vänder sig till personer, från 18 år och uppåt, som har problem med alkohol, droger, läkemedel eller spel.

Från och med den 11 september finns vi på Ambulansgatan 2 C i Huddinge, vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Med anledning av flytten har mottagningarna stängt några dagar. Botkyrka beroendemottagning har stängt den 4 september och 9-10 september. Huddinge beroendemottagning har stängt den 9-10 september.

Du som vill ha hjälp

På mottagningen gör vi en bedömning av din beroendeproblematik. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar som kan individanpassas. Tillsammans kommer vi överens om vilken behandling som är det bästa alternativet för dig. Därefter erbjuds du behandling enligt den plan som tagits fram för dig.

Du kan söka direkt till oss genom att ringa eller fylla i en egenanmälan via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Du kan även söka genom en remiss från läkare.

Varmt välkommen!

Publicerad 2020-08-25

Testa dina alkohol- och drogvanor

På escreen.se kan du testa dina alkohol- och drogvanor och få tips på vad du kan göra för att få en bättre hälsa.