Beroendecentrum Stockholm är Region Stockholms organisation för specialiserad beroendevård. Vi hjälper personer som har problem med alkohol, droger, beroendeframkallande läkemedel eller spel om pengar.

Vi har över 50 mottagningar runt om i Stockholms län, hjälper över 30 000 personer varje år och det jobbar över 800 personer här. Vi är även en universitetsklinik som bedriver forskning och utveckling för att ständigt förbättra beroendevården. 

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder specialiserad vård samt stöd för personer som använder alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Vi hjälper även anhöriga som önskar stöd. Här finns en hög medicinsk expertis och landets bredaste vårdutbud inom beroendevård. Vår vision är rätt vård när och där en person behöver det, och vi arbetar hårt för att alla som söker hjälp hos oss ska få ökad livskvalitet. Vi är också en universitetsklinik med stort fokus på forskning och utbildning. Med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt. Här skapas arbetsglädje av kompetenta, stolta och delaktiga medarbetare. Tillsammans jobbar vi för en beroendevård i världsklass, byggd på respekt, inkludering och delaktighet. Alltid utifrån patientens fokus. Vi ser människan, gör du?

Film om Beroendecentrum Stockholm

Sveriges största beroendeklinik - med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt, med målet att ge alla som söker hjälp hos oss en ökad livskvalitet.