Jobba hos oss

Hög kompetens ger bra beroendevård. Därför är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Ta chansen till ett spännande och utvecklande jobb på Sveriges största beroendeklinik! 

Ett livsviktigt uppdrag

Som anställd hos oss jobbar du med beroendevård nära patienten. Det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. I vissa fall räddar det liv. Det är helt enkelt ett livsviktigt uppdrag!

Möt medarbetare inom akut- och heldygnsvården

Indira Ulcinjak, enhetschef Beroendeakuten Stockholm

"På Beroendeakuten händer det mycket hela tiden. Vi vet aldrig vad som kommer in genom dörren. Det kan vara hjärnblödningar, hjärtinfarkter, dilerium eller toxiska syndrom."

 

"Ibland kan det uppstå laddade situationer som gör att vi snabbt behöver kunna ta ställning till olika etiska dilemman." 

 

Henrik Sadleir, sjuksköterska avdelning 8

"Vår patientgrupp är väldigt bred. Det gör att vi alltid måste vara redo att ge ganska avancerad sjukvård, både somatisk och psykiatrisk."

 

"Mina fantastiska kollegor är verkligen krydda på moset. Vi har otroligt högt i tak och olika bakgrunder som gör att vi kompletterar varandra på ett bra sätt"

Olikheter skapar lärdomar

Genom delaktighet, inkludering, omtanke, hänsyn och respekt, skapar vi arbetsglädje och trygghet. Vi lär av varandra för att hitta bra arbetsformer som hjälper oss att möta dem som behöver vår hjälp på bästa sätt. Vi ser våra olikheter som en styrka och vill i största möjliga mån ge dig som medarbetare möjlighet att utveckla ditt intresseområde i arbetet.

Hos oss ingår även flera fördelaktiga förmåner, bland annat flexibel arbetstid, fri sjukvård i öppenvård, föräldrapenningtillägg och 5000 kronor i friskvårdsbidrag. Läs mer under förmåner

 

Sommarjobb

Är du intresserad av att sommarjobba hos oss? Du är varmt välkommen att kontakta oss.

  • du måste vara över 18 år
  • det är meriterande om du har arbetat inom vården tidigare
  • vi ser helst att du studerar till sjuksköterska, läkare eller polis. Det spelar ingen roll vilken termin.

Det är bra om du är nyfiken, stresstålig, tålmodig och gillar när det händer mycket och är intresserad av vår patientgrupp. 

”Här är den ena dagen aldrig den andra lik, men gemensamt är att vi kollegor alltid har samma mål: Att hjälpa en annan människa som befinner sig i kris”

Låter det som något för dig?

 

Auskultera hos oss

Du som studerar till sjuksköterska, psykolog eller skötare har möjlighet att auskultera hos oss. Auskultering kan efterliknas ett studiebesök och innebär att du får iaktta arbetet på någon av våra mottagningar och möta medarbetarna direkt på arbetsplatsen.

Är du intresserad? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig med mer information!