Välkommen att jobba med oss!

Inom beroendevården gör du skillnad varje dag. Här får du jobba med ett inspirerande syfte, där du har fokus på att hjälpa människor att förändra sina liv. Bli en del av vårt team idag!

Ett livsviktigt uppdrag

Som anställd hos oss jobbar du med beroendevård nära patienten. Det du gör på jobbet förändrar många människors liv. Inte bara för en patient utan även för alla de anhöriga som står bredvid. I vissa fall räddar det liv. Det är helt enkelt ett livsviktigt uppdrag!

Vi ser människan - vi ser dig

Hos oss är du inte bara en anställd, du är en viktig del av ett team där varje individ har stor betydelse. Med engagerade ledare som ger dig stöd i arbetet strävar vi efter att skapa en trygg och respektfull miljö där du kan växa både professionellt och personligen.

Vi tror på att skapa en balans mellan jobb och fritid där du ges möjlighet till

inflytande och stort eget ansvar. Vi ser våra olikheter som en styrka och lär av varandra för att utveckla våra arbetssätt och på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Delaktighet, inkludering, omtanke, hänsyn och respekt är ledord i vårt arbete. 

Förmåner

Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och hos oss ingår flera fördelaktiga förmåner. Bland annat flexibel arbetstid, fri sju

kvård i öppenvård, föräldrapenningtillägg och 5000 kronor i friskvårdsbidrag.

>> Läs mer under förmåner

Sommarjobba hos oss!

"Här är den ena dagen aldrig den andra lik, men gemensamt är att vi kollegor alltid har samma mål: Att hjälpa en annan människa som befinner sig i kris.”
- Thomas, skötare Beroendeakuten Stockholm

Låter det som något för dig? Varmt välkommen att kontakta oss! 

Vi söker dig som är över 18 år och vill jobba hos oss över sommaren. Det är bra om du är nyfiken, stresstålig, tålmodig och gillar när det händer mycket, samt är intresserad av vår målgrupp. Det är även meriterande om du:

  • Har arbetat inom vården tidigare
  • Studerar till sjuksköterska, läkare eller polis (spelar ingen roll vilken termin)

Auskultera hos oss

Du som studerar till sjuksköterska, psykolog eller skötare har möjlighet att auskultera hos oss. Auskultering kan efterliknas ett studiebesök och innebär att du får iaktta arbetet på någon av våra mottagningar och möta medarbetarna direkt på arbetsplatsen.

Är du intresserad? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig med mer information!

Möt medarbetare på akut- och heldygnsvården

Indira Ulcinjak, enhetschef, Beroendeakuten Stockholm

"På Beroendeakuten händer det mycket hela tiden. Vi vet aldrig vad som kommer in genom dörren. Det kan vara hjärnblödningar, hjärtinfarkter, dilerium eller toxiska syndrom."

"Ibland kan det uppstå laddade situationer som gör att vi snabbt behöver kunna ta ställning till olika etiska dilemman." 

 

Henrik Sadleir, sjuksköterska, avdelning 8

"Vår patientgrupp är väldigt bred. Det gör att vi alltid måste vara redo att ge ganska avancerad sjukvård, både somatisk och psykiatrisk."

"Mina fantastiska kollegor är verkligen krydda på moset. Vi har otroligt högt i tak och olika bakgrunder som gör att vi kompletterar varandra på ett bra sätt"

 

Senast ändrad 2024-03-27