Informationsmaterial

Här finns informationsmaterial att ladda ned.

Vid utskrift av broschyr, välj följande inställningar:

  • Färg
  • Liggande format (A4)
  • Dubbelsidig utskrift (vänd längs kortsidan)

 

 

Film om Beroendecentrum Stockholm

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder specialiserad vård samt stöd för personer som använder alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Vi hjälper även anhöriga som önskar stöd. Här finns en hög medicinsk expertis och landets bredaste vårdutbud inom beroendevård. Vår vision är rätt vård när och där en person behöver det, och vi arbetar hårt för att alla som söker hjälp hos oss ska få ökad livskvalitet. Vi är också en universitetsklinik med stort fokus på forskning och utbildning. Med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt. Här skapas arbetsglädje av kompetenta, stolta och delaktiga medarbetare. Tillsammans jobbar vi för en beroendevård i världsklass, byggd på respekt, inkludering och delaktighet. Alltid utifrån patientens fokus. Vi ser människan, gör du?

Om Beroendecentrum Stockholm

Sveriges största beroendeklinik - med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt, med målet att ge alla som söker hjälp hos oss en ökad livskvalitet.

Film riktad till barn som lever med en nära annhörig som har ett beroende

 

 

Film om sprututbytet

Material från samarbetspartners

Vårdgrannar och samarbetspartners

Jobbar du inom vården eller hos någon av våra samarbetspartners och söker informationsmaterial som du kan använda i jobbet? Gå till sidan för vårdgivare och samarbetspartners