Kontakta oss

I akuta situationer ska du alltid vända dig till Beroendeakuten Stockholm eller Maria Ungdoms akutmottagning.

Gäller det ett klagomål?

 

Ring till oss

För kontakt via telefon hänvisas du till din mottagning. Det är också de du ska prata med om ditt ärende gäller din behandling eller ett besök hos oss. På sidan med våra mottagningar finns kontaktuppgifter till alla våra mottagningar.

Du kan också kontakta växeln för att bli kopplad: 08-123 400 00.

 

Chatta med oss

Du kan chatta med oss i appen Alltid Öppet för att få övergripande information och rådgivning. Chatten är bemannad helgfria vardagar och vi svarar så snart vi kan. Du behöver vara över 18 år för att använda chatten.

Vi har två chattar:

  • Chatta med beroendevården (för dig som har frågor om beroendevården för vuxna)
  • Chatta med Maria Ungdom (för dig som har frågor om beroendevård för ungdomar och unga vuxna upp till 25 år)

Såhär går du tillväga

Börja med att öppna Alltid öppet:
> Länk för iPhone/iPad
> Länk för Android/surfplatta
> Länk för Huawei/surfplatta

Välj sedan ”Chatta med din mottagning" och välj den chatt som passar ditt ärende. När du får svar skickas ett meddelande till dig i appen

>> Behöver du hjälp att ladda ner appen? Här finns instruktioner 

 

Skicka mail

Vårdrelaterade ärenden

Frågor gällande din vård eller ditt sjukdomstillstånd hänvisas till 1177 eller din mottagning. Av sekretesskäl kan vi inte svara på frågor om enskilda fall via e-post.

Avboka/omboka eller betalningsfrågor

Om du behöver av-/omboka ditt mottagningsbesök eller har frågor som rör betalning kan du använda 1177 e-tjänster eller kontakta din mottagning. Under "Mottagningar" kan du leta upp kontaktuppgifter till din mottagning. Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med dessa ärenden via e-post.

Övriga ärenden vid allmänna frågor

Om du har en allmän fråga går det bra att maila vår funktionsbrevlåda. Tänk på att inte uppge känsliga uppgifter när mailar oss eftersom vi omfattas av offentlighetsprincipen och våra mail är en allmän handling.

Vår e-post beroendecentrum.slso@regionstockholm.se bemannas av administrativ personal kontorstid helgfria vardagar. Vi svarar så snart vi kan, oftast inom 3 arbetsdagar. OBS! Vi kan ej hjälpa till i patientärenden. Du som har en vårdkontakt hos oss behöver vända dig till din mottagning.

 

Skicka brev

Adress till Beroendecentrum Stockholms administration:

Besöksadress

Friskvårdsvägen 6, plan 2, S:t Görans sjukhus

Postadress

Friskvårdsvägen 4, 112 81 Stockholm