Nytt utseende och innehåll på webbplatsen

Idag lanserades vår nya webbplats och därför ser det lite annorlunda ut än tidigare. Bland annat kan du nu se vilka behandlingsmöjligheter som finns hos oss.

- Det finns mycket okunskap om beroendevården. Till exempel känner många inte till att man som patient hos oss sätter sina egna mål, eller att det finns så många behandlingsmöjligheter som det faktiskt gör, säger Joar Guterstam, överläkare vid Beroendecentrum Stockholm.

Behandlingsutbudet omfattar allt från olika former av läkemedelsbehandlingar till psykologiska behandlingar, rehabiliteringsinsatser samt patient- och närståendeutbildningar. Utbudet kan variera mellan mottagningarna.

Mottagningar presenteras på nytt sätt

Även våra mottagningar presenteras på ett nytt sätt och du som besökare kan nu välja att se kartor med mottagningarna eller hitta till mottagningarna utifrån vilket problemområde det gäller. Kontaktuppgifter till mottagningarna hittas precis som tidigare via 1177, som är vägen in till alla mottagningar.

Webbplatsbesökare la grunden till utvecklingen

Utvecklingsarbetet påbörjades efter en undersökning på webbplatsen våren 2022. I undersökningen framkom det att många besökare hade svårt att hitta svar på vissa frågor, trots att informationen fanns där. Tack till alla er som besökte webbplatsen denna period och svarade på undersökningen!

Publicerad 2023-10-24