Jobba hos oss

Hög kompetens ger bra beroendevård. Därför är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Ta chansen till ett spännande och utvecklande jobb på vår beroendeklinik! 

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder specialiserad vård samt stöd för personer som använder alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Vi hjälper även anhöriga som önskar stöd. Här finns en hög medicinsk expertis och landets bredaste vårdutbud inom beroendevård. Vår vision är rätt vård när och där en person behöver det, och vi arbetar hårt för att alla som söker hjälp hos oss ska få ökad livskvalitet. Vi är också en universitetsklinik med stort fokus på forskning och utbildning. Med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt. Här skapas arbetsglädje av kompetenta, stolta och delaktiga medarbetare. Tillsammans jobbar vi för en beroendevård i världsklass, byggd på respekt, inkludering och delaktighet. Alltid utifrån patientens fokus. Vi ser människan, gör du?

 

Bli först att söka till ny, unik sjukskötersketjänst!

Det är inte alltid lätt att veta vilken arbetsplats man ska välja och vad man kommer gilla bäst. Därför lanserar vi nu en tjänst där du kan välja din placering först efter att ha provat!

Vi har tagit fram en helt ny typ av tjänst som riktar sig till dig som är legitimerad sjuksköterska. Tjänsten ger dig möjlighet att testa arbetet på våra vårdavdelningar inom akut- och heldygnsvården och få ta del av ett gediget utbildningspaket. Upplägget gör att du på kort tid får en bred kompetens inom beroendemedicin samt en god inblick i stora delar av vår verksamhet.

Kort om vad tjänsten innebär:

  • Fyra placeringar á 6 månader vardera på våra avdelningar inom akut- och heldygnsvården
  • En mix av psykiatrisk och somatisk vård, akutvård och specialiserad slutenvård
  • Individuell introduktion på varje enhet
  • En mentor som ger stöd och vägledning
  • Ett gediget utbildningspaket
  • Auskultering på Maria Ungdom, sprututbytet, LARO-mottagning eller annan öppenvårdsmottagning
  • Önska placering efter 2 år

Startdatum sätts enligt överenskommelse. Endast 4 platser tillgängliga - sök idag!

Ett livsviktigt uppdrag

Inom Beroendecentrum Stockholm sätts alltid patienters och närståendes behov och önskemål i första rummet. Som anställd hos oss jobbar du med beroendevård nära patienten och det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. I vissa fall räddar det liv. Det är helt enkelt ett livsviktigt uppdrag!

Genom delaktighet, inkludering, omtanke, hänsyn och respekt, skapar vi arbetsglädje och trygghet. Både för arbetskamrater och patienter.

Olikheter skapar lärdomar

För oss är det viktigt att lära av varandra och hitta bra arbetsformer för att på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utveckla dina egna intresseområden i ditt arbete.

Förmåner och utveckling 

Vi erbjuder olika förmåner som exempelvis flexibel arbetstid, fri sjukvård i öppenvård, friskvård, friskvårdstimme, forskningsmöjligheter, föräldrapenningtillägg, försäkringar och pensionsavtal. Läs mer under förmåner