Sollentuna beroendemottagning och Mini-Maria Sollentuna flyttar

Den 18 februari flyttar Sollentuna beroendemottagning och Mini-Maria Sollentuna in i nya lokaler på Tingsvägen 17 A, nedre botten, i Sollentuna.

Sollentuna beroendemottagning är en lokal öppenvårdsmottagning som erbjuder hjälp till personer, från 18 år och uppåt, som har problem med alkohol, droger och läkemedel. Mini-Maria Sollentuna är en lokal öppenvårdsmottagning som erbjuder hjälp till personer, upp till 20 år, som har problem med alkohol och droger.

Dessa två mottagningar finns i nuläget på Turebergs torg 1, plan 5 i Sollentuna. Men den 18 februari flyttar de båda mottagningarna in i nya lokaler på Tingsvägen 17 A, nedre botten, i Sollentuna.

På grund av flytten har mottagningarna stängt från 14 februari till 17 februari. Om du behöver akut hjälp under dessa dagar är du välkommen till Beroendeakuten Stockholm (för dig från 18 år och uppåt) eller Maria Ungdoms akut (för dig som är upp till 20 år).

Du som vill ha hjälp

Du som vill ha råd, stöd och hjälp är välkommen att kontakta oss. Du kan ringa direkt till mottagningen och boka en tid. Men du kan även kontakta oss via 1177 Vårdguidens E-tjänster.

Varmt välkommen!

Publicerad 2020-02-07